Installationstrinene for separat solcellelys

Værktøj: skruer, justerbar skruenøgle, skive, fjederskive, møtrik, flad skruetrækker, krydsskruetrækker, unbrakonøgle, wire stripper, vandtæt tape, kompas.

8

Trin 1: Vælg den passende installationsplacering.

Solcellegadelys skal modtage tilstrækkeligt sollys for at kunne generere elektricitet, så installationsstedet bør vælges i et uhindret område.Samtidig er det også nødvendigt at tage højde for gadelygternes belysningsrækkevidde, så installationsstedet kan dække det område, der skal belyses.

Trin 2: Installer solpanel

Fastgør beslaget på jorden ved hjælp af ekspansionsbolte.Installer derefter solpanelet på beslaget og fastgør det med skruer.

Trin 3: Installer LED og batteri

Installer LED-lyset på beslaget og fastgør det med skruer.Derefter, når du installerer batteriet, skal du være opmærksom på forbindelsen mellem de positive og negative poler på batteriet for at sikre korrekt forbindelse

Trin 4: Tilslut controller med abttery

Ved tilslutning skal du være opmærksom på forbindelsen mellem de positive og negative poler på controlleren for at sikre korrekt forbindelse.

Til sidst skal lyset udføre en test for at kontrollere: a.om solpanelet kan generere strøm.b.om LED-lysene kan lyse ordentligt.c.sikre, at lysstyrken og kontakten på LED-lyset kan styres.


Posttid: Dec-06-2023